Nieuws op Aruba

Directie Volksgezondheid krijgt gebouw terug

ORANJESTAD – Het Monumentenbureau heeft het onderhoudsproject aan de gebouwen van Directie Volksgezondheid Aruba en het voormalige Landslaboratorium opgeleverd. Na maandenlange werkzaamheden zijn de kantoren weer klaar voor gebruik.

Na een rondleiding door onder andere de grote zaal, waren alle betrokkenen tevreden en werd de sleutel teruggegeven aan de gebruikers. 

De binnenkant van het monumentale gebouw heeft een grondige opknapbeurt ondergaan en ziet er prachtig uit. De karakteristieken van het pand zijn behouden gebleven en de ruimtes zijn voorzien van alle moderne gemakken om de gebruikers optimaal te laten presteren in de kantoren. 

De kosten van de renovatie worden gedragen door het ministerie van Volksgezondheid. 

Deel dit artikel