Nieuws op Aruba

Kwaliteit van Aruba als toeristische bestemming moet verder omhoog

ORANJESTAD – De Aruba Timeshare Association (Atsa) is bezorgd over de manier waarop Aruba omgaat met het toenemende toerisme. Het bestuur sprak met de formateur over het belang van timeshare voor Aruba en de verloedering van het eiland in de ogen van hun leden.

Timeshare is verantwoordelijk voor ongeveer veertig procent van het verblijfstoerisme op het eiland. Steeds meer eigenaren keren het eiland echter de rug toe. Volgens Atsa zijn de steeds verder stijgende kosten, de aantasting van het milieu, de overlast van drugsverkopers, de oprukkende verstedelijking en de toenemende onveiligheid de meest genoemde argumenten daarvoor.

Het Atsa-bestuur sprak verder met de formateur over de arbeidswetgeving, de Sewage Water Treatment Plant te Bubali, het strandbeleid, de opleiding van personeel en de veranderingen op het gebied van de belastingen.

Deel dit artikel