Nieuws op Aruba

Amerikaanse reizigers gewaarschuwd voor besmettingsrisico in Aruba

ORANJESTAD – De Amerikaanse gezondheidsautoriteiten, Centers for Disease Control (CDC) en US State Department, hebben het risicoprofiel voor Aruba bijgesteld. Aruba heeft nu level 4, dat geldt voor de landen met het hoogste risico ten aanzien van de besmettingen met Covid 19. Het wordt Amerikanen afgeraden naar het eiland te reizen en als ze dat toch doen, in elk geval ervoor te zorgen dat ze volledig gevaccineerd zijn.

Aruba Tourism Authority benadrukt (ATA) dat mensen veilig op Aruba vakantie kunnen houden. ,,Er gelden strenge protocollen voor alle bedrijven die werken met toeristen. Zolang iedereen zich houdt aan de basisregels van afstand, hygiene en mondkapjes, is het risico om besmet te raken beperkt”, aldus ATA.

Deel dit artikel