Nieuws op Aruba

Tijdelijk verkeersplateau tegen verkeerschaos in Palm Beach

Foto’s – DOW Aruba

ORANJESTAD – Tot opluchting van mensen die in de hotels werken en de toeristen, gaat Dienst Openbare Werken een verkeersplateau aanleggen op de grote kruising van de Sasakiweg met de Weg Palm Beach. Daarmee moet een einde komen aan de eindeloze reeks aanrijdingen op die plaats.

Enkele jaren geleden hielden de verkeerslichten op de grote kruising ermee op. De overheid besloot daar een rotonde aan te leggen en verving de lichten niet. De rotonde kwam er echter niet.

Ondanks allerlei maatregelen om de verkeersstromen in goede banen te leiden, vonden bijna dagelijks aanrijdingen plaats. Deze week wordt een verkeersplateau aangelegd, dat duidelijkheid moet bieden aan de verkeersdeelnemers. Het gaat om een tijdelijke maatregel, want de beloofde rotonde wordt volgend jaar daadwerkelijk aangelegd.

Het werk vindt ’s nachts plaats.

Deel dit artikel