Nieuws op Aruba

Vrouwen stimuleren om eigen bedrijf te beginnen

Vrouwen stimuleren om eigen bedrijf te beginnen
Tijdens de webinar | Foto IDEA

ORANJESTAD – ,,Er mag geen excuus zijn om de opstart van je bedrijf uit te stellen. Geloof in je ideeën en dromen. Om je dromen waar te maken, moet je in jezelf geloven.” Dat waren de stimulerende woorden van Valeria Gomez, ondernemer van 24 jaar en medeoprichter van Vadavas Jewelry, Accessories & More.

Directie Economische Zaken, Handel en Industrie (DEACI), heeft via het Initiative for Development of Enterprises of Aruba (IDEA) in samenwerking met Vadavas Jewelry Accessories & More, op 10 november het derde Women Entrepreneurship Webinar georganiseerd. Het thema was “Aspiring Women Entrepreneurship”. Het webinar telde 31 vrouwelijke deelnemers die online meededen.

Ook in 2022 blijft IDEA webinars organiseren voor iedereen die met nieuwe commerciële kennis een bedrijf wil starten of uitbreiden. In april wordt de cursus “Prepared Entrepreneur II” gehouden.  

Deel dit artikel