Nieuws op Aruba

Topwijnen per glas dankzij speciale vacuümtechniek

ORANJESTAD – Wie in een restaurant een mooie wijn bij de maaltijd wil drinken, zit doorgaans vast aan een hele fles. L.G. Smith’s Steak & Chop House introduceert het nieuwe Coravin Wine Preservation systeem met ruim 120 topwijnen uit heel de wereld, die daardoor per glas kunnen worden besteld.

Het steakhouse dat door TripAdvisor is uitgeroepen tot beste steakhouse van Aruba, staat al jaren garant voor een uitmuntende culinaire beleving met daarbij een bekroonde wijnkaart. Met dit nieuwe systeem heeft het restaurant nu de mogelijkheid om ruim 120 verschillende topwijnen per glas te serveren. L.G. Smith’s is hiermee het eerste restaurant op Aruba met zo’n uitgebreide wijnkaart.

Met het Coravin wine preservation systeem blijft een fles zelfs na het inschenken van een glas langer houdbaar omdat een speciale vacuümtechniek wordt toegepast door middel van het injecteren van inert gas. Zo blijft de smaak langer goed. 

Deel dit artikel