Nieuws op Aruba

De sterkste mannen van Aruba gaan de strijd weer aan

ORANJESTAD – De vijfde editie van de Strongest Man of Aruba competitie wordt gehouden en dit jaar bij Surfside Beach Bar. Het evenement wordt gehouden van vrijdag 7 oktober tot en met zondag 9 oktober vanaf 17.00 uur en zal een showcase zijn van pure wilskracht, ongelooflijke kracht, trillende spieren, uitpuilende biceps en andere goed getrainde lichaamsdelen.

Juryleden zullen een moeilijke taak hebben om spelelementen zoals Beer Keg Throw, Truck Pull, Atlas & Husafell Stones, Lock & Dead Lift en Farmer’s Carry te beoordelen om tot hun conclusie te komen over wie de winnaar is.

Het evenement staat open voor mannen in de volgende gewichtsklassen: <100kg en >100kg. In totaal kan het verbazingwekkende bedrag van AWG 4.000,00 worden gewonnen en natuurlijk zullen er medailles en trofeeën zijn. Wie wordt dit jaar de sterkste? Tijdens de wedstrijd zal Surfside Beach Bar klaar staan ​​om heel veel fans, familieleden en vrienden van de atleten te ontvangen. Het strand zal goed verlicht zijn in de gebieden waar de wedstrijden plaatsvinden; er zal een speciale bar op het strand zijn, elke avond livemuziek en dagelijkse bands en DJ’s.

Op zondag staan ​​de deelnemers voor een verrassing, aangezien ze een baan moeten navigeren waarin een combinatie van verschillende elementen moet worden uitgevoerd. The Strongest Man of Aruba 2022 wordt mogelijk gemaakt door Nagico, Red Bull, de Nederlandse marinebasis in Savaneta en Amstel Bright.

Het inschrijfgeld is 50 florin per persoon. Deelnemers kunnen zich al inschrijven via e-mail: lieke@arubawineanddine.com of WhatsApp +297 593 9955. Voor meer informatie ga naar www.strongestmanaruba.com.

Deel dit artikel