Nieuws op Aruba

Nationale Bibliotheek Aruba organiseert zomeractiviteiten

ORANJESTAD – De Nationale Bibliotheek Aruba organiseert zomervakantieactiviteiten voor kinderen. Het gaat dan vooral om gratis kinderfilms die buiten worden vertoond.

Bij de vestiging in Oranjestad gaat het telkens om de donderdag, vanaf 14 juli elke week tot en met 4 augustus om 19.00 uur. Bij de vestiging in San Nicolas is woensdag de vaste filmavond vanaf 13 juli tot en met 3 augustus.

Workshop

Jong publiek met schrijversambities kunnen een gratis workshop ‘Leer hoe je schrijver wordt’ volgen. Die wordt gehouden van 11 tot en met 15 juli in de vestiging in Oranjestad terwijl de Bibliotheek in San Nicolas deze workshop geeft van 18 tot en met 22 juli. Je moet je wel aanmelden. 

Expositie

De Bibliotheek faciliteert in juli de expo van beeldend kunstenaar Anita Hugen. Deze expo toont een reeks foto’s die zijn geselecteerd voor het onlangs gepubliceerde ‘Sacred Nature of Aruba: photoscaping shape, texture, form and color’. 

Deze expo start op donderdag 7 juli om 18.00 uur en is één maand open. Ook deze expositie is gratis.

Deel dit artikel