Nieuws op Aruba

Politie arresteert chauffeur van dodelijk ongeluk Seroe Colorado

ORANJESTAD – De politie van Aruba heef gisterochtend chauffeur Stephen W. gearresteerd. Hij wordt verantwoordelijk gehouden voor de dood van drie mensen op zondag 2 oktober bij een verkeersongeluk bij Seroe Colorado.

Twee zussen en een kleuter van drie jaar verloren het leven. Drie andere personen zijn naar het ziekenhuis overgebracht, waaronder W. zelf. Van in elk geval één persoon was de toestand ook zorgwekkend. 

De 29-jarige W. wordt doodslag dan wel dood door schuld ten laste gelegd. Na ontslag uit het ziekenhuis is hij aangehouden. De politie heeft niets gezegd over de oorzaak van de botsing tussen de twee auto’s.

Nieuwssite 24ora.com zegt getuigen te hebben gesproken die stellen dat de twee betrokken auto’s een wedstrijdje deden om wie het eerst op het werk aan zou komen. Beide chauffeurs werken in een restaurant op Baby Beach.

Deel dit artikel