Nieuws op Aruba

Piloot weigert ‘naakte’ Colombiaanse vrouw aan boord te nemen

Screenshot video 24ora

ORANJESTAD – De Colombiaanse vrouw die gisteren naakt op straat liep in de buurt van Palm Beach is gisteren de toegang tot het vliegtuig, dat haar naar huis zou brengen, geweigerd. De weigering vond plaats op bevel van de gezagvoerder van het toestel. 

De vrouw was gisteren betrokken bij een incident in Tres Trapi, waar ze mensen lastig viel en zich vreemd gedroeg en daarna liep ze naakt op straat.

Haar vriendin zegt dat de vrouw onlangs haar kind heeft verloren en dat dit haar leven heeft beïnvloed. Maandagochtend regelde ze haar vlucht naar Colombia, maar de piloot besloot haar niet aan boord te nemen. 

De politie op de luchthaven heeft haar meegenomen en naar een plek gebracht waar ze de nodige hulp kan krijgen. Voor de veiligheid werd besloten om haar met handboeien achter haar rug te plaatsen. De politie vertrouwde haar niet en behandelde haar met maximale veiligheid.

Deel dit artikel