Nieuws op Aruba

Luxe Iberostar Grand Aruba opent in 2024 met 240 kamers

ORANJESTAD – Wanneer alles volgens plan verloopt, verwelkomt Aruba volgend jaar zomer het eerste hotel van de Iberostar Group, genaamd Iberostar Grand Aruba. Dit hotel, gelegen op Eagle Beach waar voorheen de POVA Club was, is al voor 35 procent voltooid, meldt de nieuwssite NoticiaCla.

Ondanks de vroege fase van het project en het jaar dat nog rest om het te voltooien, zijn de promotiewerkzaamheden voor het hotel al begonnen. Iberostar wil graag de bewoners van Aruba kennis laten maken met hun prestigieuze keten en hun plannen voor het eiland. 

Iberostar Group is een Spaans multinationaal bedrijf van Miquel Fluxà Rosselló en familie, gevestigd in Palma de Mallorca, dat volledig eigenaar is van alle honderd hotels verspreid over zestien landen, waar meer dan 30.000 mensen werkzaam zijn. 

Het hotel op Eagle Beach is het eerste van drie geplande hotels op Aruba, hoewel de plannen voor de andere twee nog in een vroeg stadium van discussie zijn. Als de naam Iberostar je bekend voorkomt, is dat omdat ze het bedrijf zijn dat in 2023 Tiera del Sol kocht. 

Het zal een hotel worden dat opereert volgens de Europese Plan stijl (EP), dat verschilt van hun normale bedrijfsvoering omdat ze bekend staan als een all-inclusive hotel. 

Maar om beter aan te sluiten bij Aruba hebben ze ervoor gekozen dit te veranderen en het een EP te maken. Het wordt een hotel met 240 kamers en suites, compleet met drie zwembaden, balzalen, winkels en 3 themarestaurants. Wat het hotel kenmerkt, is het niveau van service, zoals een butler voor elke verdieping en het aantal personeelsleden dat er is om aan de behoeften van elke gast te voldoen.

Deel dit artikel