Nieuws op Aruba

Drive-by shooting Aruba: Vrouw doodgeschoten in Madiki

ORANJESTAD – Aruba is gisteravond opgeschrikt door een drive-by shooting voor het bekende ex-United Dinner (Barabas). Het incident gebeurde in de Driemasterstraat in de wijk Madiki. Het slachtoffer is geïdentificeerd als Nayib Isabel Herrera, geboren op 22 september 1991 op Aruba. 

Volgens ooggetuigen passeerde een witte Toyota Yaris, van waaruit verschillende keren werd geschoten. De daders wisten te ontkomen en de politie is direct begonnen met een uitgebreid onderzoek.

Na een korte tijd werd een verlaten witte Yaris in de nabijheid van Aruba Juniors gevonden. Naast dit voertuig werden nog twee andere auto’s aangetroffen met kogelinslagen. De politie heeft alle voertuigen in beslag genomen voor verder onderzoek.

De politie roept getuigen op zich te melden en eventuele informatie te verstrekken die kan bijdragen aan het oplossen van deze moord.

Deel dit artikel