Nieuws op Aruba

Nieuwe politiepatrouilles voor Arubaanse politie

ORANJESTAD – In een feestelijke bijeenkomst bij Yrausquin is aangekondigd dat de Arubaanse politie een nieuwe vloot politiepatrouilles zal ontvangen. De keuze is gevallen op de modellen Everest en Ranger van het merk FORD. Er is een grondig selectieproces doorlopen, waarbij onderzoek en testritten zijn uitgevoerd. Yrausquin heeft de openbare aanbesteding gewonnen.

Daarnaast zal de politie ook nieuwe voertuigen ontvangen voor de onderzoeks- en administratieve afdelingen. De nieuwe vloot zal uitgerust zijn met geavanceerde technologie, waaronder “Data Terminals” en boordcomputers. Dit is een belangrijke stap voorwaarts op het gebied van technologie en justitie op Aruba.

De voertuigen zullen binnenkort op straat te zien zijn, met trots de blauw-gele strepen van de Arubaanse vlag vertonend.

Deel dit artikel