Nieuws op Aruba

Tyson Lopez benoemd tot CEO bij Fundacion Parke Nacional Aruba

ORANJESTAD – Fundacion Parke Nacional Aruba (FPNA) heeft Tyson Lopez aangesteld als de nieuwe Chief Executive Officer (CEO) van de organisatie. Hij zal leiding geven aan de implementatie van FPNA’s Meerjarenbedrijfsstrategie 2023-2032 (MACS) om de organisatie om te vormen tot een moderne natuurbeschermingsorganisatie.

FPNA is verantwoordelijk voor het behoud van de natuur en het beheer van beschermde gebieden in Aruba. Tyson Lopez is geboren op Aruba en met een bachelordiploma in Organisatie, Bestuur en Management van de Universiteit van Aruba en een masterdiploma in Internationale Ontwikkelingsstudies van de Universiteit Utrecht in Nederland, brengt Tyson meer dan 10 jaar werkervaring met zich mee. Voordat hij werd benoemd tot CEO, was Tyson Sustainable Recreation Manager bij FPNA van mei 2019 tot juni 2023, terwijl hij ook verantwoordelijk was voor de verkoopafdeling.

“Ik voel me vereerd en enthousiast om de rol van CEO bij FPNA op me te nemen”, zei Tyson Lopez, Chief Executive Officer bij FPNA. “Het behoud van onze natuurlijke hulpbronnen is nog nooit zo cruciaal geweest, en wij bij FPNA zijn toegewijd om waarde toe te voegen aan ons werk op het gebied van natuurbescherming en ons in te zetten om alle mensen te inspireren om verbinding te maken met de natuurlijke schoonheid, waarden, geschiedenis en het erfgoed dat Aruba te bieden heeft, terwijl we het gezamenlijk beschermen.”

Klik hier om meer te lezen over FPNA’s Meerjarenbedrijfsstrategie 2023-2032.

Deel dit artikel