Nieuws op Aruba

WINAIR vliegt voor het eerst tussen Curaçao en Aruba

ORANJESTAD – Windward Islands Airways heeft de eerste vlucht naar Aruba met hun gloednieuwe ATR-500 serie vliegtuigen achter de rug. Deze vlucht, die afgelopen 14 juli plaatsvond, markeert volgens de Arubaanse overheid een grote stap voorwaarts in de verbinding van de Caribische eilanden.

Vanaf nu zal WINAIR drie keer per week een dienst verzorgen tussen Curaçao, Aruba en Bonaire, op maandag, woensdag en vrijdag. De introductie van de nieuwe ATR-500 serie toestellen – de grootste vliegtuigen in WINAIR’s vloot – belooft een hoger niveau van comfort en luxe voor de reizigers.

Om deze uitbreiding te ondersteunen, kondigde WINAIR ook aan een tweede ATR-toestel aan hun vloot toe te voegen in de komende maanden. 

“Deze mijlpaal weerspiegelt onze gedeelde toewijding aan het verbeteren van de connectiviteit tussen de Nederlands-Caribische eilanden”, zegt Jo-Anne Meaux-Arends, Aviation Business Development Executive van Aruba Airport. “Wij feliciteren WINAIR met deze belangrijke stap en kijken ernaar uit om onze samenwerking voort te zetten.”

Deel dit artikel