Onderwijs

Colegio Hilario Angela viert opening van voedseltuin

ORANJESTAD – Op zaterdag 23 maart vierde Colegio Hilario Angela de opening van haar voedseltuin, een initiatief dat voortvloeit uit het agrobosbouwproject gericht op het integreren van duurzame landbouw in het onderwijs. 

Met de hulp van het Ministerie van Natuur, en de hulp van studenten heeft de school de voedseltuin tot leven gebracht. Deze samenwerking illustreert volgens het ministerie hoe gemeenschappelijke inspanningen kunnen bijdragen aan het welzijn van Aruba. 

Colegio Hilario Angela, bekend om haar Montessorimethode die zelfstandigheid en een sterke band met de natuur bevordert, vindt in het agrobosbouwproject een perfecte aanvulling op haar onderwijsfilosofie.

Het project is niet alleen een mijlpaal voor Colegio Hilario Angela, maar ook voor de gemeenschap op Weg Fontein, en het markeert de voortzetting van agrobosbouwinitiatieven op het eiland. Het volgende project staat gepland voor 20 april op de St. Paulus Basisschool.

Deel dit artikel