Luchtvaart & Reizen

Delta Air Lines kondigt uitgebreid winterschema aan voor Aruba

ORANJESTAD – Delta Air Lines breidt haar winterschema uit met belangrijke toevoegingen vanaf haar hub op Minneapolis-St. Paul Airport (MSP). De luchtvaartmaatschappij introduceert opnieuw rechtstreekse vluchten naar Aruba (AUA) vanaf 20 december 2024. 

Deze directe vluchten worden uitgevoerd op vrijdag en zondag vanaf MSP. Dit markeert de terugkeer van de MSP-AUA route, die voor het laatst werd uitgevoerd in 2018 met een wekelijkse zaterdag vlucht. Met het nieuwe schema versterkt Delta Air Lines haar aanbod in aanvulling op de wekelijkse vluchten die op zaterdag worden aangeboden door Sun Country.

In januari en februari verhoogt Sun Country zijn frequentie naar drie wekelijkse vluchten (zaterdag, zondag en woensdag), wat resulteert in een gecombineerd totaal van vijf wekelijkse vluchten tussen MSP en AUA.

Het winterschema van Delta Air Lines voor dit jaar bevat dagelijkse vluchten vanuit New York (JFK) en wordt vanaf 11 januari met één vlucht per week uitgebreid. De dubbele dagelijkse vlucht vanuit Atlanta start op 19 december. 

Boston

De dagelijkse vluchten vanuit Boston starten opnieuw in de winter op 19 december en de tweewekelijkse vluchten op vrijdag en zondag vanuit MSP starten op 20 december. Dit resulteert in een toename van het aantal zitplaatsen van ruim 95 duizend stoelen en 521 vluchten in het afgelopen winterseizoen naar ruim 103 duizend zitplaatsen en 553 vluchten in het komende winterseizoen. 

Deel dit artikel