Politie en Justitie

Zondagavond vol ongelukken op de wegen van Aruba

Foto - 24ora

ORANJESTAD – De politie van Aruba had gisteravond weer druk met ongelukken. Rond half twaalf vond er een ernstig ongeluk plaats op Avenida Nelson Orlando Oduber, voorheen bekend als Sasakiweg. 

Een Toyota met vier inzittenden sloeg over de kop nadat deze met hoge snelheid tegen een barricade was gebotst. Bij het ongeluk raakte één persoon gewond. De verkeerspolitie sloot de weg af en leidde het verkeer om. 

Twee ambulances kwamen ter plaatse om de gewonden te behandelen. Twee mannen werden naar het ziekenhuis vervoerd voor verdere medische zorg. De schade aan het voertuig is aanzienlijk. De dienst openbare werken DOW heeft een tijdelijke omleiding ingesteld vanwege werkzaamheden aan de weg in de buurt van een hotel.

Ernstig ongeluk op Palm Beach

Even daarvoor, rond 21:00 uur, vond er ook een zwaar ongeluk plaats op de weg naar Palm Beach. De bestuurder verloor de controle over zijn voertuig bij het naderen van de rotonde en botste tegen een boom en een lichtpaal. De impact was zo groot dat de achterkant van de auto zwaar beschadigd raakte. De politie was snel ter plaatse om de situatie op te nemen. Twee ambulances arriveerden om de gewonde bestuurder te verzorgen.

Auto botst tegen lichtpaal op Caya Jose Geerman

En om half tien gebeurde er een ongeval op Caya Jose Geerman, voorheen bekend als Congoweg. Een bestuurster van een KIA Sportage verloor de controle over haar voertuig en botste tegen een lichtpaal, waardoor deze brak. De voorkant van de auto raakte zwaar beschadigd. Hoewel de lichtpaal brak, bleef de stroomvoorziening in de buurt intact. De politie en NV ELMAR werden geïnformeerd over het incident.

Deel dit artikel