Algemeen

Nationale Bibliotheek Aruba heeft nieuwe kinderboeken

ORANJESTAD – Vertegenwoordigers van Biblionef op Aruba hebben een nieuwe lading boeken voor baby’s en kinderen overhandigd aan de Nationale Bibliotheek. 

Die biedt kinderen op Aruba een grote collectie boeken aan en er zijn boeken voor kinderen van alle leeftijden. De nieuwe collectie bevat boeken voor baby’s en kinderen van 6 tot 8 jaar en is beschikbaar voor alle leden van de Nationale Bibliotheek. Lidmaatschap is gratis voor baby’s, kinderen en jongeren onder de 18 jaar.

Biblionef is een organisatie die wereldwijd werkt om lezen te stimuleren en alle kinderen te laten genieten van het plezier van lezen. Biblionef zet zich in voor kinderen die niet gemakkelijk toegang hebben tot boeken en werkt samen met bibliotheken. Biblionef Aruba verspreidt al meer dan 20 jaar boeken op scholen in Aruba.

Deel dit artikel