Suriname

Uitnodiging voor online presentatie over logistiek tussen Suriname en Aruba

ORANJESTAD – De Surinaamse havenbeheerder VSH United geeft komende vrijdag 12 juli om 9 uur ’s ochtends een online presentatie voor alle lokale handelaren die geïnteresseerd zijn in het importeren van producten uit Suriname.

In de presentatie wordt ingegaan op de logistieke aspecten en de verbinding tussen Suriname en Aruba. Tijdens de recente handelsmissie naar Suriname werden besprekingen gevoerd met twee logistieke bedrijven en werd de haven bezocht, waar vertegenwoordigers van VSH Holding uitgebreide uitleg gaven over het proces van laden, lossen en inklaren van containers in Suriname.

Bij de bijeenkomst in de Haven van Suriname werd overeengekomen met alle belanghebbenden die betrokken zijn bij de import van producten uit Suriname om deze presentatie te houden, om zo betere begeleiding en ondersteuning te bieden aan de ondernemers. 

Suriname biedt verschillende zakelijke kansen, en met deze extra kennis wil men het proces vergemakkelijken en lokale handelaren in staat stellen optimaal gebruik te maken van de kansen die Suriname biedt.

Deel dit artikel