Nieuws op Aruba

Malmok Boardwalk in laatste fase

ORANJESTAD – De Malmok Boardwalk, een project gefinancierd door het Aruba Tourism Product Enhancement Fund (TPEFA), werd uitgevoerd in 2 fasen, waarbij de laatste fase op dit moment al bijna klaar is.

Dit was een hoogst noodzakelijk project om het “highrise gebied” te verfraaien. Het is een veelgebruikt gebied door velen die het gebruiken voor hun wandelingen in een mooie en veilige omgeving.

De Malmok Boardwalk loopt van de kruising van Arashi tot aan de Fisherman Huts. De eerste fase bestaat uit 240 meter hardhout in combinatie met klinkers inclusief reflectorpalen om de promenade van de weg te scheiden voor de benodigde veiligheid voor de gebruikers. De Malmok Boardwalk heeft nu ook zijn eigen parkeerplaatsen.

De laatste fase van het project, het voetgangersgedeelte, is gemaakt van betonnen vloeren en straatstenen, nieuwe palen en extra verlichting voor de veiligheid. Ze hebben ook een verkeersplateau gebouwd vanaf het draaikom van de Fisherman Huts dat aansluit op de Malmok-weg.

Bron en foto’s: Overheid Aruba

Deel dit artikel