Nieuws op Aruba

Arubaanse mariniers bevorderd

Foto: © Kabinet Gouverneur Aruba
Foto : © Kabinet Gouverneur Aruba

ORANJESTAD – De Arubaanse mariniers Richard F. Kelly en Daniel M. Vrolijk zijn bevorderd tot respectievelijk kapitein en tweede luitenant. Op Cas Ceremonial di Gobernador reikte de Gouverneur van Aruba, Alfonso Boekhoudt, gisterochtend officieel een Koninklijk Besluit (KB) uit aan de twee Arubaanse mariniers ter ere van hun bevordering bij de Marinierskazerne te Savaneta. 

Hierbij was ook Art van Beekhuizen, Commandant Marinierskazerne Savaneta aanwezig. Kelly ontving zijn KB in het kader van zijn bevordering bij het militair personeel van Aruba, van eerste luitenant der mariniers van Aruba, tot kapitein der mariniers van Aruba. Vrolijk ontving zijn KB in het kader van zijn benoeming tot officier bij het militair personeel van Aruba in de rang van tweede luitenant der mariniers van Aruba. 

Na de officiële overhandiging had de Gouverneur van Aruba een gesprek met Van Beekhuizen. Tijdens de audiëntie is Gouverneur Boekhoudt geïnformeerd over diverse onderwerpen, waaronder het traject Professionalisering Caribische Militie en het Sociaal Vormingstraject.

Foto: © Kabinet Gouverneur Aruba
Deel dit artikel