Nieuws op Aruba

AVP gelooft in onschuld Sevinger

Foto – facebook politieke partij AVP

ORANJESTAD – De politieke partij AVP heeft haar steun uitgesproken aan partijgenoot Benny Sevinger en zijn familie. De oud-minister werd eerder deze week aangehouden op verdenking van malversaties met overheidsterreinen in de jaren 2009-2017.

,,We zien nu dat politieke macht wordt misbruikt voor inmenging in de processen, stabiliteit en democratie van onze rechtstaat. Leden van regeringspartij MEP spannen samen om beschuldigingen tegen Sevinger te formuleren, brengen die aan bij het Openbaar Ministerie en oefenen politieke druk uit om er een zaak van te maken. Wij maken ons grote zorgen over de rechtstaat en geloven stellig in de onschuld van Sevinger”, zo heeft de groene partij verklaard.

Deel dit artikel