Nieuws op Aruba

Arubaanse Space cake bakkerij opgerold

Arubaanse Space cake bakkerij opgerold

De politie heeft gisteren een illegaal bedrijf onschadelijk gemaakt, waar op professionele schaal space cake werd geproduceerd. Vier mensen werden aangehouden.

In de buurt Alto Vista werd alarm geslagen toen enkele kinderen ziek werden. Ze hadden gebak gekregen van iemand en reageerden daar op een vreemde manier op. De politie onderzocht de zaak en kwam uit bij een woonhuis. Omdat al vrij duidelijk was dat de kinderen space cake hadden gegeten, werd via het Openbaar Ministerie een huiszoekingsbevel geregeld en viel een flinke politiemacht het pand binnen.

Binnen waren drie mannen en een vrouw aanwezig. Ze werden gearresteerd. Tijdens de huiszoeking stuitten de agenten op illegale zaken. Er werd marihuana aangetroffen, space cake en een professionele bakkerij met apparatuur en ingrediënten om op grote schaal space cake te bereiden.

Deel dit artikel