Nieuws op Aruba

Cruiseschip eerder terug op Aruba

Foto – Aruba Port Authority

ORANJESTAD – Cruiseschip Celebrity Millennium komt eerder dan gepland weer terug naar Aruba. Het schip wordt morgen verwacht in de haven van Oranjestad.

Het was de bedoeling dat het cruiseschip, dat vorige week na vijftien maanden, weer met passagiers afmeerde in de haven van Aruba, voorlopig elke twee weken zou langskomen. Vanwege de positieve ervaringen op het eiland, heeft de cruisemaatschappij besloten het vaarschema aan te passen.  Ondanks de veiligheidsmaatregelen in verband met Covid-19 waren de passagiers vorige week vol lof over de ontvangst op Aruba en de mogelijkheden om zich een dag te vermaken op het eiland. 

Uit een enquete onder de toeristen die vorige week met de Celebrity Millennium naar Aruba kwamen blijkt dat een flink deel serieus overweegt om eens een weekje vakantie te houden op het eiland.

Deel dit artikel