Nieuws op Aruba

Eerste Cruiseschip op weg naar Aruba

Foto – Aruba Port Authority

ORANJESTAD – Aruba Ports Authority heeft laten weten dat voor het eerst in vijftien maanden een cruiseschip met passagiers onderweg is naar Aruba. De “Millennium” van Celebrity Cruises meert woensdag om 08.00 uur af aan de kade in Oranjestad. 

Alle passagiers van achttien jaar en ouder en alle bemanningsleden zijn gevaccineerd tegen Covid-19. Daarom mogen ze van boord om zich een dag op het eiland te vermaken. Wel moeten ze zich houden aan de coronaprotocollen die gelden op Aruba. De winkels en horecabedrijven rond de haven en de bedrijven die tours aanbieden, kijken rijkhalzend uit naar de komst van de cruisetoeristen. 

Om 18.00 uur kiest het schip weer het ruime sop. Voorlopig staat er voor twee keer per maand een bezoek van de “Millennium” aan Aruba op het programma.

Deel dit artikel