Nieuws op Aruba

Vrouwenvoetbal in ontwikkeling op Aruba

ORANJESTAD – De Koninklijke Nederlandse Voetbalbond (KNVB) ondersteunt de Arubaanse Voetbal Bond (AVB) bij de ontwikkeling van het vrouwenvoetbal op Aruba. 

Roos Brouwer, coördinator voetbalontwikkeling van de KNVB, is op Aruba. “Mijn missie is om de AVB te helpen om het vrouwenvoetbal een stap verder te helpen. Ze hebben een goed plan en willen dat uitvoeren. Ik help daarbij door te kijken hoe de KNVB kan helpen.” Brouwer is blij te zien dat de ambitie om meiden te laten voetballen aanwezig is op Aruba.

,,Het enthousiasme is prima, maar we moeten eerst zorgen dat er een plek is om te trainen en te spelen.” De KNVB verzorgt op dit moment een speciale cursus voor vrouwelijke coaches uit Aruba, Bonaire en Curaçao. 

Deel dit artikel