Nieuws op Aruba

Corona testcentrum minder uren open

Foto – Dr. Horacio E. Oduber Hospital

ORANJESTAD – Het Dr. Horacio E. Oduber Hospital (HOH) en LabHOH hebben besloten het testcentrum bij het ziekenhuis alleen nog in de ochtenduren open te houden. Gezien het lage aantal besmettingen is niet meer nodig dat mensen zich daar de hele dag door kunnen laten testen. 

Het testcentrum bij HOH draait al sinds maart 2020 op volle toeren. Voorlopig kunnen mensen er alleen tussen 08.00 en 12.00 uur terecht. Uiteraard is er voor spoedgevallen altijd testcapaciteit beschikbaar. Daarop kan een beroep worden gedaan via telefoonnummer 597-4522. 

LabHOH te Palm Beach Plaza blijft geopend tussen 06.00 en 22.00 uur. Daar worden vooral toeristen getest die voor hun terugvlucht een negatieve coronatest moeten overleggen.

Deel dit artikel