Nieuws op Aruba

SLM strandt weer op Aruba

SLM strandt weer op Aruba

SLM heeft opnieuw problemen met een toestel dat is ingehuurd bij World Atlantic Airlines. Dat meldt Dagblad Suriname. Het toestel staat op de luchthaven van Aruba, passagiers zijn ondergebracht in een hotel op het eiland.

De Amerikaanse chartermaatschappij met SLM flightcode vertrok vanochtend met een defect uit Miami en maakte een tussenstop op Aruba. Er zouden problemen zijn met het radiosysteem van het geleasede toestel.

Naar verwachting zal het toestel pas morgen, woensdag zijn reis vervolgen naar Paramaribo.

Op de eerste vlucht van SLM met het MD82-toestel van World Atlantic Airlines, op 29 juni, ging het ook al mis. Zo was er een defect aan de airco en kregen passagiers tijdens de vlucht geen eten. Ook toen moesten passagiers lang wachten voor de vlucht kon vertrekken.


Deel dit artikel