Nieuws op Aruba

Vacunathon Jeugdeditie

ORANJESTAD – De Vacunathon Youth Edition vindt plaats op 10 juli 2021 in Centro Betico Croes in Santa Cruz en is speciaal voor kinderen van twaalf jaar en ouder. Om de vacunathon soepel te laten verlopen, is het raadzaam dat een ouder of voogd het kind registreert en het vaccin voor hun kind online op de Aruba Health App aanvraagt. 

Voor elk kind dat wordt gevaccineerd, moet een nieuw profiel worden gemaakt op de Aruba Health App. Ouders of voogden zonder toegang tot de Aruba Health App kunnen hun kind inschrijven via telefoon 280-010, of zich persoonlijk melden bij Centro Betico Croes van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 uur en 11.30 uur. Aanmelden via het kantoor van de DVG aan de Caya Ing. Roland Lacle #4 tijdens reguliere kantooruren, kan ook. 

Wie zich niet kan registreren vóór de Vacunathon Youth Edition op 10 juli 2021, heeft de mogelijkheid om zich op dezelfde dag in te schrijven bij Centro Betico Croes.

Op de dag van de Vacunathon Yout Edition dient een ouder of voogd van het kind aanwezig te zijn. Ook ouders die hun vaccin nog niet hebben gekregen, kunnen zich aanmelden en deze ter plekke ontvangen. Kinderen zonder geldige verblijfsstatus kunnen zich bij Centro Betico Croes registreren in het bijzijn van een ouder, met hun paspoort om in aanmerking te komen voor het vaccin.

Deel dit artikel