Nieuws op Aruba

Zwemmer Mikel Schreuders verbetert record in Tokio

Zwemmer Mikel Schreuders verbetert record in Tokio
Mikel Schreuders met coach | Foto NoticiaCla

TOKIO – De Arubaanse zwemmer Mikel Schreuders heeft gisteren de 100 meter freestyle gezwommen in een tijd van 49,31 seconden. Daarmee verbeterde hij zijn persoonlijke record met ruim een seconde. De tijd was echter niet voldoende om door te gaan naar de volgende ronde.

De Arubaan werd aangemoedigd door de voltallige Arubaanse delegatie. Die zijn ook vrijdag weer in het Tokyo Aquatic Centre te vinden als Allyson Ponson aan de start verschijnt voor de 50 meter freestyle. 

Sportschutter Philip Elhage is ook al klaar. Die komt van Curaçao en doet mee onder de vlag van Aruba, omdat Curaçao onder de regels van het Internationaal Olympisch Comité (IOC) niet als zelfstandig land mag meedoen. Elhage schoot zaterdag onvoldoende om een ronde verder te komen.

Deel dit artikel