Nieuws op Aruba

Elements Restaurant Aruba op een na beste restaurant ter wereld voor een date night

Foto: Bucuti Aruba
Foto’s – Elements Restaurant Aruba

ORANJESTAD – Tripadvisor heeft de lijst van beste restaurants ter wereld voor een date night bekendmaakt. Het aan Eagle Beach gelegen Elements van Bucuti & Tara Beach Resort, heeft een plek op de felbegeerde lijst weten te bemachtigen. Het restaurant staat op de tweede plaats van beste restaurants voor een romantisch avondje uit. Elements prijkt als enige restaurant in het Caribische gebied op deze lijst.

’s Werelds grootste reisbeoordelingswebsite onthult dat winnaars zoals Elements heel goed weten ‘hoe je de stemming voor een romantisch avondje uit moet bepalen.’ Bij het beschrijven van Elements geeft Tripadvisor aan dat het restaurant ‘de meest romantische plek op aarde is voor een idyllische avond.’ Het bedienend personeel is omschreven als ‘betoverend, grappig en accuraat.’ De gerechten worden omschreven als ‘smaakvol en elegant, hartig en volmaakt.’ 

Eerder dit jaar is Bucuti al uitgeroepen tot het meest romantische hotel in het Caribisch gebied en een van de tien meest romantische resorts ter wereld. Ook staat het in de top 10 van Caribische hotels met de beste service. 

Met een romantisch diner voor twee bij Elements vindt een samensmelting tussen romantiek en de natuur plaats. Zeker wanneer men op Eagle Beach, beter bekend als een van de droomstranden ter wereld, een vorkje wegprikt.

“Elke dag beleven wij er heel veel plezier aan om te zien hoe onze gasten bij Elements even alle stress van zich af laten glijden. Terwijl de romantiek er vanaf spat genieten koppels in alle rust op een van de mooiste stranden ter wereld van een heerlijke maaltijd. Wij zijn echt heel dankbaar dat onze inspanningen door Tripadvisor beloond zijn met een Tripadvisor 2021 Travelers’ Choice Award voor een van de beste date night restaurants ter wereld,” aldus Marc Giesbers, chef-kok en F&B directeur van het resort. 

De verfijnde menu’s tonen aan dat het restaurant een vooruitstrevende aanpak hanteert als het op het eten aankomt. Elements Restaurant biedt volledig plantaardige en vegetarische menu’s voor gasten die liever plantaardig of glutenvrij willen eten. De menu’s combineren wereldkeukens met authentieke Arubaanse en Caribische gerechten. Daarnaast beschikt het restaurant ook over de zogeheten ‘three-peat onderscheiding’ van de Wine Spectactor, ’s werelds grootste autoriteit op het gebied van wijn, waardoor Elements in het bezit is van een Wine Spectator Award of Excellence onderscheiding.

Het restaurant met zeezicht biedt gasten een ontspannen en luxueuze ervaring met ramen die het hele restaurant beslaan, waardoor je zowel binnen als buiten op het onlangs gerenoveerde dek, een romantische strandervaring hebt. Wie onder een van de palapa’s dineert ervaart pure privacy in een idyllische setting. En een topplek om palmbomen op het ritme van de zilte zeebries te zien wuiven terwijl de zee rustgevende geluiden maakt en de zon op spectaculaire wijze ondergaat.  

Deel dit artikel