Nieuws op Aruba

Hotel bij Baby Beach wordt Hyatt

ORANJESTAD – Hyatt Hotels Corporation is een definitieve overeenkomst aangegaan voor de overname van  Apple Leisure Group  (ALG). Daarmee wordt de hotelgigant exploitant van het hotel dat bij Baby Beach in aanbouw is.

Met de overname van Apple, eind dit jaar en de verkoop van een aantal ketens die niet langer in de portfolio passen, verwacht Hyatt tegen het einde van 2024 een verdubbeling van het hotelaanbod te bereiken en wordt daarmee de grootste aanbieder van all-inclusive ter wereld. Apple staat voor merken als Secrets®, Dreams® en  Zoëtry®.

Eind 2019 werden de plannen gepresenteerd voor de bouw van een luxe resort bij Baby Beach in Seroe Colorado. De bedoeling was dat de eerste fase van 600 kamers aan het einde van dit jaar zou worden geopend onder de merknaam Secrets. Vanwege corona is de bouw stil komen te liggen, maar met de overname door Hyatt lijkt een heropleving van het project weer in beeld te komen.

Foto@Aruba.com

Deel dit artikel