Nieuws op Aruba

WEB-directeur accepteert gouden handdruk

ORANJESTAD – Naar verluidt heeft de directeur van Water- en Energiebedrijf WEB, Luis Oduber zijn ontslag geaccepteerd. Hij zou een flinke ontslagvergoeding hebben bedongen en daar vrijdagavond overeenstemming over hebben bereikt. Zijn collega, financieel directeur Randolph Anthony Ruiz, is nog in onderhandeling.

Het ontslag betekent dat sinds het aantreden van Kabinet Wever-Croes, vijf directeuren van staatsbedrijven de laan zijn uitgestuurd. Hun ontslagvergoedingen lopen bij elkaar in de miljoenen. Over de redenen voor het vertrek van de directeuren, worden geen mededelingen gedaan, maar algemeen bekend is dat de MEP geen personen met mogelijk AVP-sympathieën op hoge posities wil. 

Wie de leiding bij WEB overneemt is nog niet bekend.

Deel dit artikel