Nieuws op Aruba

Limited edition ‘Arubarum’ uitverkocht

ORANJESTAD – Aruba verkeert in zoete sferen, nu het eiland weer bijna de toerismecijfers aantikt van het pre-corona tijdperk. Dit bleek op de workshop die Aruba Tourism Authority (ATA) samen met Spirited Union Rum hield. Speciale gast op het persevent in Amsterdam was de Arubaanse Heel Holland Bakt-winnares Elizabeth Lopez. ‘We zitten alweer bijna op tachtig tot negentig procent van voor de crisis’ aldus Jaap Ellis van ATA in een artikel van TravMagazine.

ATA heeft een consumentenactie gehouden met Spirited Union Rum, een klein maar snelgroeiend Nederlands rumhuis met Arubaans roots van eigenaar Ruben Maduro. Een speciale limited edition rum werd gemaakt, de Queen Pineapple & Spice Botanical Rum, en verkocht in Gall & Galls en andere slijters door het land. De actie is een hit geworden: ‘Alle flessen zijn uitverkocht’ aldus Ellis, die blij is dat Aruba op deze manier bij zoveel mensen onder de aandacht is gebracht.

Deel dit artikel