Nieuws op Aruba

Toerist krijgt hartaanval en overlijdt

ORANJESTAD – Grote consternatie maandagmiddag op Eagle Beach. Een Amerikaanse toeriste die een ritje op een waverunner maakte, werd onwel vanwege een hartaanval. Artsen hebben haar niet kunnen redden en de vrouw overleed woensdag.

De 54-jarige Terry Morris was voor vakantie naar Aruba gekomen. De vrouw was in de vroege middaguren aan het genieten van de zon en de zee, toen haar hart het opgaf.  Getuigen die zagen dat er iets mis was, haalden de vrouw uit zee en onmiddellijk werd begonnen met reanimatie. Een medisch team was snel ter plaatse en nam de behandeling over. Het slachtoffer werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Alle inspanningen ten spijt, moest een arts twee dagen later vaststellen dat Morris was overleden.

Deel dit artikel