Nieuws op Aruba

Aanhoudingen en huiszoekingen rond drugshandel

Aanhoudingen en huiszoekingen rond drugshandel

ORANJESTAD – De politie heeft gisteren vier mannen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij drugshandel. Bij huiszoekingen werden drugs aangetroffen en verschillende voertuigen werden in beslag genomen.

In de vroege ochtenduren constateerde de Kustwacht verdachte bewegingen op zee. Een boot voer naar de kust ter hoogte van Rodgers Beach en de opvarenden gaven pakketten aan mensen op de wal. De politie kreeg het signalement van de gebruikte auto door en zette een volgactie op. Aan het einde van de ochtend zette de bestuurder zijn auto bij een woonhuis neer en daarop controleerden agenten de wagen. Ook een busje werd nagekeken.

De chauffeur ontkende alle betrokkenheid. Hij zei dat hij een eenvoudige visser was en niets van drugs wist. Op het adres van zijn ouders werd ook huiszoeking verricht evenals op het adres van andere verdachten. Er werden drugs gevonden.

Er werden vier verdachten gearresteerd.

Deel dit artikel