Nieuws op Aruba

Meer blaf op straat

Foto’s – Korps Politie Aruba

ORANJESTAD – Na zes maanden hard werken, plannen, trainen en intensief studeren, is de Arubaanse politie uitgebreid met twee politieagenten en hun honden Notorious en Dax. Ze hebben met succes hun examens gehaald en zijn klaar om op straat te werken.

De nieuwe partner van agent A. Leonard is K9 Notorious en de nieuwe partner van agent D. de Castro is K9 Dax, beiden Mechelse Herders. Het is de eerste keer dat de Arubaanse politie twee “dual”-politiehonden K9 heeft die zowel voorwerpen als wapens kunnen vinden. 

“We zijn zo trots op de K9-eenheid, hun toewijding, liefde en professionaliteit en nog meer op hun expertise op dit gebied. Ze zijn hier om te blijven”, zei politiecommissaris Trudy Hassell in haar toespraak ter gelegenheid van de beëdiging. 

Deel dit artikel