Nieuws op Aruba

Onderzoek naar dodelijke val nog niet afgerond

ORANJESTAD – De Arubaanse politie doet nog steeds onderzoek naar de toedracht van de val die de 20-jarige DJ Louisville een week geleden fataal is geworden. Luis Angel Figueroa Flores, zoals hij in werkelijkheid heet, overleed na een val van de tweede verdieping van een winkelcentrum op Aruba.

Het slachtoffer werd op zondagavond rond zeven uur zwaargewond aangetroffen op de vloer van een parkeergarage. Enkele uren later overleed de man in het ziekenhuis. Zijn auto werd later op de tweede verdieping gevonden.

De politie probeert met behulp van camerabeelden te achterhalen wat er is gebeurd en of er mogelijk anderen betrokken zijn geweest bij het drama. Na autopsie is het lichaam overgedragen aan de familie. De overheid stelt alles in het werk om familieleden uit Venezuela over te laten komen. Er is nog geen regulier vliegverkeer tussen Aruba en Venezuela.

Deel dit artikel