Nieuws op Aruba

Combinatie van culinaire en kunstervaring in ArtisA Gallery

Foto’s – Minister van Cultuur Xiomara Maduro

ORANJESTAD – Aruba heeft er een nieuwe attractie bij op cultureel gebied. Minister van Cultuur Xiomara Maduro, woonde de officiële opening bij van het unieke nieuwe concept in de expositieruimte van ArtisA, gelegen in het centrum van San Nicolas.

Het doel van de organisatie ArtisA is het creëren van lokale en internationale projecten voor het publiek.

De meest populaire kunstprojecten tot nu toe zijn de Aruba Art Fair, waar lokale en internationale kunstenaars de gelegenheid kregen om muurschilderingen te maken, met name in de hoofdstraat van San Nicolas. Naast dit project richt ArtisA zich op verschillende evenementen, projecten, tours en de galerie zelf, een droom die uitkomt voor ontwerper Tito Bolivar.

Op de openingsavond genoten de gasten van de creaties van lokaal talent Elvis Tromp, aan wie de openingsavond was gewijd. ‘Discover the World of Elvis Tromp through a Culinary & Art Experience’ was het thema van de officiële opening. Bolivar hoopt dat het concept van culinaire en kunstervaring gasten zal aantrekken om niet alleen kunst te komen ervaren in de ArtisA Gallery, maar ook om de favoriete gerechten van de kunstenaar te proeven, bereid door chef-kok Makaveli. Voor de openingsavond bereidde Chef Makaveli een vijfgangen diner.

Deel dit artikel