Nieuws op Aruba

Frontier Airlines gestart met vliegen op Aruba 

ORANJESTAD – Aruba Airport Authority N.V. (AAA), het bedrijf dat Queen Beatrix International Airport (AUA Airport) beheert en exploiteert, vierde zaterdag een feestje. Luchtvaartmaatschappij Frontier Airlines landde voor de eerste keer met een vlucht op Aruba.

Voor Frontier Airlines, net als voor AUA Airport, is groen niet alleen hun logokleur. Het is een dagelijkse herinnering aan hun streven om de groenste luchtvaartmaatschappij van Amerika (America’s Greenest Airline) te zijn. Deze waarden passen perfect bij het strategisch plan van de luchthaven AUA om de meest duurzame luchthaven in de regio te worden.

De luchtvaartmaatschappij met hoofdkantoor in Denver, Colorado, vliegt met meer dan 100 vliegtuigen uit de A320-familie en heeft de grootste A320neo-vloot in Noord- en Zuid-Amerika. De maatschappij vliegt op ongeveer 120 bestemmingen in de VS, het Caribisch gebied, Mexico en Midden-Amerika. Voorlopig wordt één wekelijkse dienst vanaf Miami International Airport (MIA) uitgevoerd. Via die luchthaven kunnen meer dan 100 bestemmingen in heel Amerika worden bereikt.

Daniel Shurz, senior vice president of commercial, Frontier Airlines: “Onze missie is het leveren van ‘Low Fares Done Right’ (Gunstige tarieven goed gedaan) voor onze klanten en we zijn ervan overtuigd dat deze nieuwe route reizen naar het eiland nog toegankelijker en betaalbaarder zal maken voor toeristen, terwijl het tegelijkertijd een aantrekkelijke optie is voor de lokale bevolking die naar de VS wil reizen. We kijken ernaar uit om passagiers aan boord te verwelkomen om te genieten van het prachtige landschap en de warme gastvrijheid van Aruba en om de lokale bevolking te bedienen met betaalbare vluchten naar Miami en verder via ons uitgebreide Amerikaanse routenetwerk.”

Deel dit artikel