Nieuws op Aruba

Informatieweek EU Funds 2021-2027

ORANJESTAD – Deze week organiseert Bureau Europese Unie en Koninkrijksrelaties, in samenwerking met de Nederlandse Agentschappen een informatieweek, betreffende de Europese fondsen. Het doel is het creëren van bewustzijn ten aanzien van de Uniefondsen over verschillende thema’s en sectoren. Aruba, als ‘land en gebied overzee’ (LGO) komt, net zoals de andere Nederlandse LGO’s, in aanmerking voor subsidie uit deze fondsen. 

Gedurende de week van 8 tot 12 november wordt er, in het kader van het opvoeren van de inspanningen en het succesvoller worden van de aanvragen van EU-financiering, per dag meerdere sessies aangeboden die verschillende fondsen aanbieden en samenwerkingen uitlichten. In deze tweede editie van de “EU Funds Week’, zullen diverse lokale en internationale sprekers informatie over de beschikbare fondsen en programma’s verstrekken. Om belangstellenden zo goed mogelijk te informeren, bieden deskundige sprekers de mogelijkheid aan tot interactie. Aangezien het evenement dit jaar volledig online zal plaatsvinden, kunnen geïnteresseerden zich online registreren.

Het programma wordt afgetrapt op maandag 8 november van 14.00-15.00 uur, met een ‘Opening EU Funds Week’ sessie. De rest van de week zal er volgens een schema informatie over de fondsen worden aangeboden. 

Voor meer informatie en inschrijving voor deelname aan een of meerdere sessie kunnen belangstellenden bellen naar 5834705, een mail sturen naar info@arubagovernment.eu, of website www.europehousearuba, dan wel Facebookpagina Europe House Aruba bezoeken.

Deel dit artikel