Nieuws op Aruba

Overvaller aangehouden

ORANJESTAD – De politie heeft een 47-jarige Haïtiaan aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de overval op een medewerker van Pizzahut, een week geleden. De arrestatie vond maandag plaats tijdens huiszoekingen op twee adressen.

Vorige week maandag tegen 11.00 uur heeft de overval plaatsgevonden. Twee overvallers gingen er vandoor met de bedrijfsauto waar het slachtoffer in reed, zijn mobiele telefoon en een bedrag van 18.000 florin. 

De medewerker van Pizza Hut werd klemgereden door een grijze auto op een zandweg in de omgeving van Pizza Hut Sasaki. Daaruit stapten twee mannen die volledig in het zwart waren gekleed. Een van hen dreigde met een vuurwapen.

Het slachtoffer werd door de overvallers gedwongen uit de auto te stappen en mishandeld. Daarna gingen ze er met beide wagens vandoor. Later werd de bedrijfswagen teruggevonden. Vrij kort daarna werd een verdachte aangehouden.

Deel dit artikel