Nieuws op Aruba

Weer monument in ere hersteld

Foto - Monumentenbureau
Foto’s – Monumentenbureau

ORANJESTAD – Het Monumentenbureau maakt bekend dat de onderhoudswerkzaamheden aan het gebouw van de Departamento Recurso Humano, de personeelsdienst van de overheid (DRH) zijn afgerond. Dit gebouw is ooit gebouwd door Petroleum Maatschappij De Arend en deed in het verleden dienst als VVV-kantoor.

Bij het onderhoud stuitten de betrokken bedrijven op enkele tegenslagen maar dat had geen invloed op de uitkomst. Een verrassing was dat de aannemer een stuk van de originele vloer ontdekte en dit in zijn oorspronkelijke staat terugbracht.

Het Monumentenbureau is de regering van Aruba zeer dankbaar voor het beschikbaar stellen van de middelen voor deze onderhoudsklus en gaat door met het onderhouden van de monumenten.

Deel dit artikel