Nieuws op Aruba

Aangespoelde persoon nog niet geïdentificeerd

ORANJESTAD – De autoriteiten weten nog niet wie de man is wiens lichaam donderdag aanspoelde op de Arubaanse kust. Wel zijn er sterke aanwijzingen dat het gaat om Ángel Antonio Primera of Carlos Capino Sánchez.

De vijftigjarige Rimera vertrok op 20 november uit Falcon, samen met acht anderen. De boot waarin zij zaten sloeg echter om. Acht opvarenden wisten aan wal te komen, maar van Primera ontbrak elk spoor. 

Op 24 november stapte de 39-jarige kapper Sánchez met ongeveer 25 andere mensen op een boot die hen naar Aruba bracht. Voor de kust van het eiland, werden de opvarenden uit de boot gezet, om het laatste stukje zwemmend af te leggen. Iedereen meldde later veilig aan land te zijn gekomen, behalve Sánchez.

Deel dit artikel