Nieuws op Aruba

Chaotische taferelen rond boosterprik

ORANJESTAD – Verwarring alom bij het gebouw van Directie Volksgezondheid (DVG). Omdat veel mensen dachten dat er geen afspraak nodig was voor de boosterprik met het coronavaccin, stonden er honderden personen in de rij.

De boosterprik zonder afspraak was echter alleen mogelijk tijdens de vacunathon die eind november werd gehouden. Medewerkers van DVH liepen langs de wachtrijen om mensen zonder afspraak weg te sturen. Wel konden zij eerst een afspraak maken. 

Alleen zorgmedewerkers konden de boosterprik zonder afspraak krijgen. Voor hen was donderdag en vrijdag een speciale prikpost ingericht bij IMSAN in San Nicolas. 

Vanwege de grote belangstelling voor de boosterprikken, worden prikposten ingericht in wijkcentra.

Deel dit artikel