Nieuws op Aruba

Inval bij drugsbende

Screenshots video 24ora

ORANJESTAD – De politie heeft een drugsbende een flinke slag toegebracht. Gisteren werden op twee adressen invallen gedaan. Daarbij werden drugs in beslag genomen en de aanwezige personen werden aangehouden.

In de vroege ochtenduren werden invallen gedaan in huizen in Casibari en Sero Biento. Daar wonen twee broers waarvan bekend is dat ze zich bezighouden met de handel in verdovende middelen. In de panden werden hoeveelheden cocaïne, XTC en nog andere drugs aangetroffen.

Omdat de bewoners bekend staan als gevaarlijk en deel uitmaken van een drugsbende, trad de politie met veel machtsvertoon op. Desondanks verzetten de verdachten zich hevig, maar konden toch worden ingerekend. Twee personen wisten in een auto te ontvluchten, maar werden na een korte achtervolging aangehouden. Om de wagen te stoppen, werd deze door een politiewagen klemgereden. Onderweg hadden de verdachten een flinke hoeveelheid drugs weggegooid. In het struikgewas werd een tas met verdachte inhoud aangetroffen.

Deel dit artikel