Nieuws op Aruba

Veel belangstelling voor boosterprikken

ORANJESTAD – Voor de tweede dag op rij hebben zich gisteren vele honderden mensen gemeld bij het vaccinatiecentrum in Santa Cruz voor een boostershot tegen corona. Meer dan 1300 personen slaagden er dinsdag in de felbegeerde prik te bemachtigen en woensdag waren het er nog meer.

Al vroeg in de ochtend vormde zich een lange rij bij Centro Betico Croes. Het ging vooral om 55-plussers die een boosterprik kwamen halen. Hoewel het vaccineren snel gaat, is het advies van Directie Volksgezondheid aan mensen die slecht ter been zijn, om een klapstoel mee te nemen. 

Ook vandaag kunnen 55-plussers die volledig zijn gevaccineerd, zonder afspraak in Santa Cruz terecht voor een boostershot. Voor personen die hun eerste of tweede vaccinatie willen krijgen, staat er een mobiele prikpost naast het vaccinatiecentrum.

Deel dit artikel