Nieuws op Aruba

Aruba breekt opnieuw record met 1162 nieuwe corona cases

ORANJESTAD – De Directie Volksgezondheid Aruba heeft bekend gemaakt dat er vandaag 5 januari 1162 mensen een positieve testuitslag kregen. Dit zijn er 134 meer dan gisteren. Deze cijfers laten een positive rate van 65% zien onder inwoners van Aruba. 116 van de 1162 mensen zijn geen inwoners van het eiland.

Er zijn 759 mensen uit isolatie gekomen wat een totaal van actieve corona cases geeft van 3730. Het wekelijks gemiddelde van nieuwe cases komt op 740 per dag met een wekelijks gemiddeld positive rate van 63% per dag.

Er liggen 21 patiënten met covid gerelateerde problemen in het ziekenhuis van Aruba, 3 op de intensive care en 18 op de covid afdeling. In Colombia liggen momenteel 3 mensen uit Aruba op de ICU.

Deel dit artikel