Nieuws op Aruba

Aruba neemt geen nieuwe maatregelen

Aruba neemt geen nieuwe maatregelen

ORANJESTAD – Ondanks de honderden nieuwe besmettingen per dag, ziet de regering nog geen reden om de maatregelen tegen de verspreiding van Covid-19 te intensiveren. ,,Het ziekenhuis kan de verzorging van de mensen die moeten worden opgenomen, goed aan”, aldus minister-president Evelyn Wever-Croes.

Een van de regels die op dit moment gelden is dat sporten is toegestaan, maar zonder publiek. Sportorganisaties zien de logica daarvan niet in, omdat grote groepen mensen met elkaar de feestdagen hebben gevierd en de scholen volgende week weer opengaan, zonder restricties. Daarbij vinden op Aruba de meeste sportactiviteiten plaats in de open lucht of in goed geventileerde sportzalen.

De Arubaanse Honkbalbond heeft besloten de wedstrijden van 14 tot en met 17 januari uit te stellen. 

Deel dit artikel